Maximale Hypotheek
Branche verenigingen

 

Onafhankelijke makelaar

 

Dit is een partij die onafhankelijk in de woning markt opereert.
Het kan zijn dat deze aanbieder wel is aangesloten bij een franchise formule. 

 

LMV makelaar (Landelijke Makelaars Vereniging)

 

De LMV-makelaar is geen handelaar, maar een onderhandelaar. Hij bemiddelt en adviseert u op een onafhankelijke en objectieve manier. Hiertoe wordt hij door zijn lidmaatschap van de Landelijke Makelaars Vereniging ook verplicht. De LMV stelt hoge eisen aan dit lidmaatschap. Iedere LMV-makelaar is gewapend met een gedegen vakkennis en kennis van de huizenmarkt. De LMV-makelaar is altijd geregistreerd in het Register Makelaar-taxateurs in onroerende zaken". Daardoor hebt u als cliŽnt optimale garanties dat uw opdracht op de juiste wijze wordt behandeld en begeleid. Er zijn ongeveer 500 LMV-makelaars in Nederland.

 

NVM makelaar (Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g.)

 

De Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen.  NVM is de grootste Nederlandse branche-organisatie op het gebied van de makelaardij en in management van onroerende goederen.  Ruim 3000 makelaars en vastgoeddeskundigen verdeeld over 27 afdelingen en 2100 kantoren hebben zich bij de NVM aangesloten.

 

RE/MAX makelaar (Real Estate MAXimums)

 

RE/MAX (Real Estate MAXimums) is al 31 jaar actief in de makelaardij, en inmiddels is de franchiseformule van RE/MAX de meest succesvolle ter wereld. RE/MAX is de marktleider in de makelaardij, bevestigd door Entrepreneur Magazine.

 

Binnen het RE/MAX netwerk zijn meer dan 88.000 geassocieerden werkzaam in ruim 4.700 kantoren, verdeeld over 47 landen. Daardoor is RE/MAX niet alleen de beste keuze voor uw nationale woonwensen, maar tevens voor uw internationale ambities. Ons netwerk van makelaars is de bron van succes! 

 

RE/MAX Nederland heeft zich tot doel gesteld om een landelijk dekkend netwerk van kantoren te implementeren, en zal derhalve ook de marktleider in Nederland worden. RE/MAX is al marktleider in onder andere Zwitserland, Portugal, Israel, Noorwegen, Turkije, IJsland, Zuid Afrika, Canada en de Verenigde Staten.

 

ERA makelaar (Electronic Realty Associates)

 

De ERA-makelaarsgroep bestaat sinds 1994 in Nederland. ERA is een samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars, dat wereldwijd in 28 landen opereert en in Amerika begonnen is in 1971. Uitgangspunt van de samenwerking is dat de makelaar actief naar zijn markt toegaat en meer marketing pleegt dan anderen ten behoeve van zijn opdrachtgevers die hun woningen bij hen in verkoop hebben gegeven.

 

VBO makelaar (Vereniging Bemiddeling Onroerendgoed)

 

VBO makelaars zijn aangesloten bij De Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed, die strenge eisen stelt aan haar leden. Makelaars die lid willen worden ťn blijven van de VBO, moeten kunnen aantonen dat zij vakkundig zijn, een vakopleiding hebben en een vlekkeloze reputatie bezitten.  De Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed is een gestaag groeiende organisatie van makelaars, die bekend staan om hun deskundigheid en klantgerichtheid.  VBO-makelaars zijn gehouden aan een gedragscode en een geschillenregeling. En voor de zekerheid zijn ze verplicht verzekerd tegen eventuele beroepsfouten.